Trädgården
Vi ses väl ute?

Brukar du se när det påtas i rabatterna? Kom ut och umgås en liten stund, vi behöver din hjälp också.

Brf Viksäng Strand kan stoltsera med en underbar utsikt över kanalen, krönt av den härliga trädgården som vi formar och sköter gemensamt.

Föreningen äger marken mellan husen och grusvägen mot båthamnen. Vi boende har tagit ett gemensamt beslut om att skötsel av trädgård och odlingar mot kanalsidan ska skötas av oss alla tillsammans.

På så sätt formar vi enkelt grönområdet efter behov, passar på att spara lite pengar åt föreningen och framför allt bekantar vi oss med grannarna även i andra trappuppgångar.

Trädgårdsarbete är förresten utmärkt motion också!

Vi samlas till "Strandens Dag" vår, sommar och höst för att förbereda inför nästa säsong, tjattra med grannarna och mumsa på lite grillat vid lusthuset. Däremellan hjälps vi åt att vattna, rensa och göra fint i största allmänhet.

Alla behövs, både du som vill ta i med stora spaden, du som kan höja blodsockernivåerna med en hembakad kaka och du som mest vill umgås och pigga upp med några berömmande ord. Det brukar bli en trevlig stund, kanske kan vi avsluta kvällen med en omgång boule?

 

Mer om trädgården och vår trädgårdspolicy finns under Om våra hus

Har du några frågor, förslag eller kan hjälpa till andra tider i trädgården? Hör av dig till Agneta Strömbäck, port 24, 072-712 1612, agneta.stromback@gmail.com